אוכל לנשמה: בלוג האוכל של תאיר מורדוך

תאיר מורדוך

על תאיר מורדוך

תאיר ומשפחתה עברו לטוקיו לפני שנה וחצי. תאיר נשואה לגיא שעובד בטוקיו מטעם חברת אמדוקס. לתאיר שלוש בנות: נועם ועופרי,תאומות בנות עשר וחצי ועמית בת חמש. לפני מספר חודשים, תאיר הקימה בטוקיו עסק להעברת סדנאות בישול ים תיכוני.

לאכול סופגניות בטוקיו!

טוקיו מתקשטת. הכריסמס, החג שבו אתה מבין הכי טוב כמה החגים שלנו הם פח. יהיו שיגידו פך שמן, אבל עדיין.
בימים האלו גם מתחילות השיחות, על הדלקת הנרות בבתים הישראלים. אצלנו, אצל החברים, אבל בעיקר אצל סבתא אתי. אוי, כמה געגועים יש לנו לסופגניות וללביבות שלה.
אז לכבוד החג, הכנתי את הסופגניות שלה, פשוטות, בלי שמרים, וטעימות מאד מאד. רק להניח כמה טעמים של ריבה בצלוחיות על השולחן, ויש לכם חג.
 חג שמח!
tair sufg2 (Large)
החומרים :
2 וחצי כוסות קמח תופח (ברור שאין לי מושג איך נראה קמח תופח ביפן! אז קמח רגיל עם כפית אבקת אפיה על כל כוס קמח).
2 גביעי יוגורט או שמנת חמוצה
2 ביצים
רבע כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
מערבבים הכל בקערה, מכסים במגבת, ונותנים לבצק לנוח כ 20 דקות.
מחממים שמן עמוק, ומכניסים כמות של חצי מצקת קטנה לכל סופגניה. הן יוצאות קטנות, ומאד טעימות.
מפזרים למעלה אבקת סוכר. ומגישים עם ריבה בצד.
tair sufg (Large)

 


תגיות:, , , , , , ,



עדיין אין תגובות

השאירו תגובה

אהבתם? עשו לנו לייק!